Stage

Je talent ontwikkelen tijdens een stage?

Ontdekken waar je talenten liggen vinden wij belangrijk! Daar draait alles om binnen Combiwel Junior. We stimuleren kinderen om hun creatieve carrière vroeg te beginnen en om zelfverzekerde, gelukkige mensen te worden. We motiveren kinderen om actief mee te doen aan het maatschappelijke leven en brengen kinderen en jongeren (sportief) in beweging.

Ook ‘kinderen’ in een ander levensjaar ondersteunen we graag. We werken graag samen met studenten van de diverse (pedagogische/agogische) opleidingen in de vorm van een stage.

Combiwel Junior is een gecertificeerd leerbedrijf en biedt stageplekken aan studenten van diverse opleidingen, waaronder Pedagogiek, Cultureel Maatschappelijke Vorming, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Communicatie, Sport, e.a. Afhankelijk van het studiejaar, de opleiding en de leerdoelen van de student kan een stage verschillen van duur en inhoud. Centraal staat dat het een diverse, zelfstandige en actieve stage zal zijn. Denk daarbij aan activiteiten organiseren, programmeren, coördineren, uitvoering algemeen en/of het doen van onderzoek.

Duur en mate van verantwoordelijkheid kan op maat!  

Meer weten?

Neem gerust contact op met junior@combiwel.nl.

 

 

 

 

 

 

lezen-naschoolse-activiteiten-Combiwel-amsterdam