Projecten & maatwerk

Doorgaans organiseert Combiwel Junior cursussen, blokken van 10 weken, 12 weken, 15 weken of Proeftuinen, waarin laagdrempelig wordt kennis gemaakt met de talentgebieden.

Naast deze terugkerende cursussen of workshops zetten we onze expertise ook erg graag in voor projecten in de buurt of op scholen die bijdragen aan richtlijnen van de stad binnen gezondheidsthema’s of draaien om cultureel erfgoed bijvoorbeeld.

Bent u een bedrijf en heeft u invulling nodig van uw MVO gelden?

Wij vinden dat wanneer en bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt, zich ook maatschappelijk betrokken moet willen tonen. Dit heeft niet alleen een positief effect op klanten, partners en medewerkers, maar ook op omwonenden, leveranciers, investeerders of  ‘de maatschappij’ in algemene zin. Het is bovenal een manier om de medewerkerbetrokkenheid te vergroten.

MVO wordt vaak geassocieerd met ontwikkelingshulp in derdewereldlanden, maar zo ver hoeft het niet te gaan. Ook dichtbij is veel maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Combiwel Junior zit graag met uw bedrijf aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. Samen bepalen we de grootte van een project, de doelgroep en welke vorm van bijdrage; tijd, kennis of financieel.

Meer weten? Neem contact op met Annelien Winters.