Projecten

Projecten & maatwerk

Doorgaans organiseert Combiwel Junior cursussen, blokken van 10 weken, 12 weken, 15 weken of Proeftuinen, waarin laagdrempelig wordt kennis gemaakt met de talentgebieden.

Naast deze terugkerende cursussen of workshops zetten we onze expertise ook erg graag in voor projecten in de buurt of op scholen die bijdragen aan richtlijnen van de stad binnen gezondheidsthema’s of draaien om cultureel erfgoed bijvoorbeeld.

Bent u een bedrijf en heeft u invulling nodig van uw MVO gelden?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan bijvoorbeeld heel mooi dichtbij huis, op of rondom één van onze scholen.

Dat heeft als bijkomend voordeel dat werknemers actief kunnen deelnemen aan de projecten, wat de betrokkenheid enorm vergroot.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt vaak geassocieerd met ontwikkelingshulp in derdewereldlanden, maar ook om de hoek kunt u zich inzetten voor een ander! Combiwel Junior zit graag met uw bedrijf aan tafel om de oneindige mogelijkheden te bespreken.

Samen bepalen we de grootte van een project, de doelgroep en welke vorm van bijdrage: Uw tijd? Uw kennis? Uw inzet? Alles kan.

Moederdag

Speciaal voor alle moeders organiseert Combiwel Junior in samenwerking met Single Super Mom op vrijdag 7 mei van 10.00 – 14.00 uur een moederdag actie! Kom gezellig langs, krijg tips en ontdek de mogelijkheden. Daarnaast krijgt iedere Super Mom natuurlijk een mooie goodie bag mee naar huis vol met mooie spullen van Rituals. Kom jij ook gezellig langs?

Hopelijk tot dan!

Let op: in verband met het coronavirus is aanmelden van te voren noodzakelijk. Dit kan eenvoudig via: amsterdam@singlesupermom.com. 

Meer weten?

Neem contact met ons op.

touwtje-trekken-naschoolse-activiteiten-Combiwel-amsterdam